Skip to main content

MB Trading

Travel, sport & camping

Wij zijn MBTrading ,Travel en Outdoor. Een internationaal opererend handelsbedrijf gericht op Outdoor, Travel en Sport. Opgericht in 2013 met ons hoofdkantoor in Alkmaar , Noord Holland. Naast ons eigen merk  Cuddlebug  reis en relaxkussens vertegenwoordigen wij ook als exclusief distributeur een aantal merken in binnen en buitenland.

Maak kennis met onze producten

Cuddlebug reiskussens

Onze eigen reis en relaxkussens voor volwassenen en kinderen. Van een grote variatie aan kinderreiskussens, knuffels tot aan reis en relaxkussen voor volwassenen.Met 16 distributeurs eenbewezen bestsellerbinnen de retail. Ook distributeurworden of interesseals retailer?Stuur dan een bericht via ons klantcontactformulier.

Ticket to the moon

Sinds 1996 DE hangmatten fabrikant van parachute zijde. Maar al vele jaren een breed gamma aan producten gemaakt van parachute nylon. Hangmatten, rugtassen, tassen, hangstoelen… Lichtgewicht, sterk en fair trade geproduceerd.

Check hier de nieuwste catalogus. Ook retailer worden van deze geweldige producten?  klantcontactformulier

Orbiloc Dual Safety Light

Het beste is niet goed genoeg voor dit merk veiligheidsverlichting voor mens en dier. Goed zichtbaar zijn: Orbiloc.  Interesse als retailer stuur uw vragen naar: klantcontactformulier.

Cabeau reiskussens

High end reiskussens en reisaccesoires van Cabeau.

Gumbies slippers

Gumbies slippers,  volledig gemaakt van hergebruikte en duurzame materialen. Van de Slide tot de Islander, van de Corker tot de Outback slipper. Sinds 2017 exclusief distributeur van dit geweldige merk. Heeft u interesse om retailer te worden van deze geweldige slippers vult u dan ons klantcontactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Persoonlijk contact en goede service staan bij ons op 1.

X